Teambuilding activiteiten

Teambuilding&Fun is gespecialiceerd in teambuildingsactiviteiten.
Zoek je een zinvolle teambuilding waarbij ook gelachen kan worden? Dan ben je bij Teambuilding&Fun aan het goede adres. Onder teambuilding versta ik; samen bezig zijn om jezelf als team te verbeteren / versterken.

De teambuilding activiteiten die ik aanbied zijn gebaseerd op het ERVARINGSLEREN. Eenvoudig gezegd is dat
-leren door te doen-. Het is een effectieve én leuke manier om snel inzicht te krijgen in het eigen gedrag en in de patronen binnen een team. Met dit inzicht gaan jullie vervolgens een nieuwe ervaring beleven, wat mogelijkheden biedt om nieuw gedrag uit te proberen.

Dus willen jullie een eerste aanzet maken tot verandering binnen het team waarbij de gezelligheid ook telt? Reserveer dan nu één van de teambuildingsactiviteiten.
Klik voor meer info op onderstaande afbeeldingen, óf scroll naar beneden.

The Teamchallenge

Groeien vanuit inzicht

The teamchallenge Teambuilding en fun

Escaperoom teams

Hoe functioneren jullie onder tijdsdruk?

Escaperoom Moulin Rouge Teambuilding en fun

The Teamchallenge

The Teamchallenge is er voor wie mét en vàn elkaar wil leren. Het is de ultieme teambuildingservaring. Jullie krijgen verschillende opdrachten om uit te voeren, deze kunnen afgestemd worden op de behoefte van het team. Tijdens elke opdracht doen jullie ervaringen op. Die ervaringen bespreken we na de opdracht: wat liet jij zien? Is dat herkenbaar vanuit je werk? Wat betekent dat voor jouw team? Wat is je verder opgevallen?
The teamchallenge is leuk en leerzaam tegelijk! Doordat het gebaseerd is op het ERVARINGSLEREN krijgen jullie snel inzicht in jullie patronen. Een aanrader voor iedereen die vérder wil komen in de samenwerking met elkaar.

 • Locatie

  Zowel op de locatie van Teambuilding&fun, als op jullie locatie mogelijk
 • Binnen / buiten

  Zowel binnen als buiten mogelijk
 • Aantal personen

  10 – 40 personen
 • tijdsduur

  2 uur
  De tijdsduur kan aangepast worden
 • Kosten

  € 20,00 p.p.

Helaas is de escaperoom wegens een technisch probleem tijdelijk niet beschikbaar. Tot nader bericht is deze activiteit niet te reserveren.

Escaperoom Teams

Deze speciale versie van escape room is zeer geschikt als teambuilding. Tijdens dit spannende spel worden jullie op de proef gesteld. Hoe gaan jullie om met de tijdsdruk, hoe verloopt de communicatie en lukt het jullie om constructief samen te werken?
Jullie gaan het allemaal meemaken als jullie deze uitdaging aangaan.
Vooraf stelt iedere deelnemer zichzelf een doel aan de hand van een opdracht. Jullie krijgen ook een teamdoel.
Na afloop van de escaperoom leggen we de link met de dagelijkse praktijk op de werkvloer en bespreken we de tips en tops.
Escape room teams is leuk en leerzaam tegelijk!

 • Locatie

  Tijdelijk niet beschikbaar
 • Binnen / buiten

  Tijdelijk niet beschikbaar

 • Aantal personen

  n.v.t.
 • tijdsduur

  n.v.t.
 • Kosten

  n.v.t.

Waarom Teambuilding belangrijk is:

TEAMWORK ZORGT VOOR EEN HECHT EN POSITIEF TEAM

Teambuilding is gericht op teamwork, en teamwork is ontzettend belangrijk voor een organisatie. Een goede en productieve samenwerking zorgt voor succes. En teambuilding activiteiten zorgen voor hechte en positieve teams die dit succes samen kunnen bereiken. Daarnaast heeft teambuilding een positief effect op het plezier en enthousiasme op de werkplek. Als er sprake is van veel werkplezier, is dit goed voor het onderlinge vertrouwen en voor het stimuleren van creativiteit. Plezier in je werk is ontzettend belangrijk als het gaat om het behalen van succes.

COMMUNICATIE

Om productief te kunnen werken, is een goede communicatie essentieel. Misverstanden zorgen alleen maar voor vertraging en een lagere productiviteit. Teambuilding activiteiten laten op een leuke manier zien hoe je verbaal en non-verbaal met elkaar kan communiceren. Misschien is de communicatie op de werkvloer even niet optimaal. En juist dan kunnen teambuilding activiteiten helpen om deze oude patronen te doorbreken en de communicatie nieuw leven in te blazen.

LEIDERSCHAP

Elk team heeft leiders nodig om structuur aan te brengen en een duidelijke richting en strategie aan te houden. Teambuilding activiteiten kunnen deze leiderschapskwaliteiten naar boven halen. Je werknemers komen erachter dat iedereen wel een leider in zich heeft! En dat komt weer van pas op de werkvloer.

VERTROUWEN IN ELKAAR

Dankzij teambuilding activiteiten krijgen werknemers meer vertrouwen in elkaar. Specifieke angsten kunnen naar boven komen, maar worden ook weer overwonnen. Hierdoor ontstaat er een diepere relatie tussen teamleden, en ontstaat er meer vertrouwen. En dit vertrouwen vertaalt zich op de werkvloer weer naar betere samenwerkingen en communicatie.

VERBONDENHEID

Naast vertrouwen, zorgen teambuilding activiteiten ook voor meer verbondenheid. Je werknemers leren hun collega’s op een andere manier kennen. En doordat je samen nieuwe dingen ervaart, ontstaat er een gevoel van verbondenheid en een wij-gevoel.
Artikel van ondernemersbelang.nl

Zijn jullie op zoek naar een activiteit waarbij de nadruk ligt op plezierbeleving?

Kijk dan bij de funactiviteiten.
Oók heel geschikt voor teams!

 

Bij funactiviteiten staat centraal:

 • plezier beleving
 • gezelligheid
 • elkaar beter leren kennen

Klik op de afbeelding om naar fun activiteiten te gaan