Over mij

Sandra Borsboom - Op Heij Eigenaar Teambuilding&Fun

Hallo, ik ben Sandra Borsboom – Op Heij, eigenaar van Teambuilding&Fun. Ik ben geboren in 1982 en woon in Midden-Limburg, namelijk in het altijd gezellige Kelpen-Oler. (Gelegen tussen Weert en Roermond).
Je bent van harte welkom Teambuilding&Fun als je op zoek bent naar een leuke activiteit voor jouw groep. Zowel voor teambuilding met je collega’s als voor een groepsuitje met je vrienden, familie, vereniging, buurtgenoten, noem het maar op. Jong en oud kan zich bij Teambuilding&Fun vermaken.

ERVARING:
Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (later social works) ben ik gaan werken in de jeugdhulpverlening. Ik deed het werk met veel passie en plezier. Na 10 jaar en veel ervaringen rijker was ik er aan toe om mezelf vérder te ontwikkelen. Dat deed ik door middel van het volgen van een opleiding tot coach.

HOE IS TEAMBUILDING&FUN ONTSTAAN?
In mijn vrije tijd ben ik actief bezig met sport en tuinieren maar ook met creatieve bezigheden als schilderen, decoreren en keramieken. Als er iets georganiseerd of ontwikkeld moet worden neem ik vaak het voortouw.
Op een dag in 2014 vielen de puzzelstukjes op z’n plek.
De ervaring die ik in m’n werk had opgedaan in het omgaan met mensen, en bij het deel uit maken van diverse teams, m’n eigen positieve instelling en hoge energie level gecombineerd met de mogelijkheden die de locatie waar we wonen me bood, én een oercreativiteit die eindelijk naar buiten kon komen: het besluit was genomen. Ik ging een bedrijf opstarten!

DE EERSTE JAREN:
Dat was in 2014 en ik noemde m’n bedrijf Coaching&fun. Mijn klantenkring bestond in het begin vooral uit bekenden. En ik kreeg reacties als “wat was het leuk” of “we hebben het super gezellig gehad” en “het was een hele waardevolle middag voor ons team”. Dat ging ik pas echt geloven toen ik zag dat klanten meerdere keren terug kwamen. Mijn klantenkring breidde zich uit. En op de vraag hoe ze bij me terecht waren gekomen, antwoordde veel mensen dat dat via mond op mond reclame was gegaan.
Ik vulde m’n kennis en ervaring aan met verschillende cursussen, gericht op teambuilding om zo nóg beter aan te kunnen sluiten bij m’n klantenkring.

WAAROM?
Wat ik zo ontzettend gaaf vind aan Teambuilding&Fun is het omgaan met mensen. Ik geniet mee als m’n groepen (zoals ik jullie noem) het naar de zin hebben of als ze tot een inzicht komen. Het ontwikkelen van nieuwe activiteiten vind ik ook machtig. In zo’n fase ben ik niet te stoppen. De ideeën blijven maar komen.

NIEUWE NAAM:
In 2019 werd het tijd om m’n bedrijf eens goed onder de loep te nemen en keuzes te maken. De nieuwe naam werd Teambuilding&Fun met een mooi bijpassend logo.

NIEUWE SAMENWERKING:
In 2020 werden alle activiteiten stilgelegd vanwege covid-19. Aan de ene kant genoot ik van de rust en de tijd die ik met m’n gezin kon besteden. En aan de andere kant miste ik het plezier dat ik had met m’n groepen.
De samenwerking die er was met Grandcafé Bie de Tied kwam ook stil te liggen. Maar we bleven in gesprek. Van het één kwam het ander. Samen met Bas Suntjens, destijds uitbater van Grandcafé Bie de Tied, ontwikkelde ik het concept Escape Routes. En in een tijd waarin alleen buiten activiteiten gedaan mochten worden, bleek dat een geweldig idee. Van heinde en verre kwamen de mensen om de escaperoutes in Kelpen-Oler te beleven.
Ik vond het fantastisch om m’n creativiteit weer te benutten! En wat heerlijk om de positieve reacties te ontvangen van de deelnemers.
Gelukkig kwam aan de coronamaatregelen een eind. Wat fijn om jullie weer gewoon te kunnen ontvangen en samen plezier te maken! Ik geniet er elke keer weer van.

ELK EIND IS HET BEGIN VAN IETS NIEUWS:
Maar met een baan en inmiddels 2 bedrijven, een mooi gezin en een grote tuin is het soms ook wel heel druk. Er zijn nog zoveel andere dingen die ik graag doe. Daarom heb ik na lang twijfelen besloten om te stoppen met Teambuilding&Fun.
In Mei bestaat mijn bedrijf 10 jaar en ga ik er afscheid van nemen met een jubilend (jubileum en end). Tot die tijd kun je nog gewoon reserveren.
Stopt het dan? Nee hoor, dat zou natuurlijk zonde zijn! Ik ga er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Teambuilding&Fun in minstens net zo sprankelende vorm kan blijven voortbestaan. Updates volgen via m’n facebook pagina.

 

Het lijkt me leuk om je binnenkort te ontmoeten.

Neem bij vragen gerust contact op:
Sandra Borsboom – Op Heij
Grathemerweg 37
6037 RN Kelpen-Oler
info@teambuildingenfun.nl
06-11410972

Tot snel….