Over mij

Hallo,

VOORSTELLEN:

Sandra Op Heij, Teambuilding&Fun

Sandra Op Heij, Teambuilding&Fun, over mij

Ik ben Sandra Op Heij, eigenaar van Teambuilding&fun. Ik ben geboren in 1982 en woon in Midden-Limburg, namelijk in het altijd gezellige Kelpen-Oler. Je kunt bij Teambuilding&fun terecht als je op zoek bent naar een activiteit voor een groep. Dus zowel voor teambuilding als voor een groepsuitje met je vereniging, familie, vrienden, buurtgenoten, noem het maar op. Jong en oud kan zich met Teambuilding&Fun vermaken.

ERVARING:
Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (later social works) ben ik gaan werken in de jeugdhulpverlening. Ik deed het werk met veel passie en plezier en hechtte waarde aan een prettige werksfeer. Na 10 jaar en veel ervaring rijker was ik er aan toe om mezelf vérder te ontwikkelen. Dat deed ik door middel van het volgen van een opleiding tot coach.

HOE IS TEAMBUILDING&FUN ONTSTAAN?
In mijn vrije tijd was ik actief bezig met sport en tuinieren maar ook met creatieve bezigheden als schilderen, decoreren en keramieken. Als er iets georganiseerd of ontwikkeld moest worden nam ik vaak het voortouw.
Op een dag vielen de puzzelstukjes op z’n plek.
De ervaring die ik in m’n werk had opgedaan in het omgaan met mensen, en bij het deel uit maken van diverse teams, m’n eigen positieve instelling en hoge energie level gecombineerd met de mogelijkheden die de locatie waar we wonen me bood, én een oercreativiteit die eindelijk naar buiten kon komen: het besluit was genomen. Ik ging voor mezelf beginnen!

DE EERSTE JAREN:
Dat was in 2014 en ik noemde m’n bedrijfje Coaching&fun. Mijn klantenkring bestond in het begin vooral uit bekenden. En ik kreeg reacties als “wat was het leuk” of “we hebben het super gezellig gehad” en “het was een hele waardevolle middag voor ons team”. Dat ging ik pas echt geloven toen ik zag mensen meerdere keren terug kwamen. Mijn klantenkring breidde zich uit. En op de vraag hoe ze bij me terecht waren gekomen, antwoordde veel mensen dat dat via mond op mond reclame was gegaan.
Ik vulde m’n kennis en ervaring aan met verschillende cursussen, gericht op teambuilding om zo nóg beter aan te kunnen sluiten bij m’n klantenkring.

WAAROM?
Wat ik zo ontzettend gaaf vind aan Teambuilding&fun is het omgaan met mensen. Ik geniet mee als m’n klanten het naar de zin hebben, als ze tot een inzicht komen. Het ontwikkelen van nieuwe activiteiten vind ik ook super gaaf. In zo’n fase ben ik niet te stoppen. De ideeën blijven maar komen.

NIEUWE NAAM:
In 2019 werd het tijd om m’n bedrijf eens onder de loep te nemen en keuzes te maken. De nieuwe naam werd Teambuilding&fun met een mooi bijpassend logo.  Met veel trots en plezier werk ik steeds aan de verdere ontwikkeling van alle facetten van Teambuilding&fun.

 

Het lijkt me leuk om je binnenkort te ontmoeten.

Neem bij vragen gerust contact op:
Sandra Op Heij
Grathemerweg 37
6037 RN Kelpen-Oler
info@teambuildingenfun.nl
06-11410972

Tot snel….