Waarom kies je voor Teambuilding & fun?

 • Originele activiteiten

  Bij Teambuilding&Fun ben je verzekerd van originele activiteiten. Ik bedenk namelijk alles zelf. Er is keuze uit verschillende groepsactiviteiten, van actief tot ontspannen, voor jong en oud.

 • Betaalbaar

  Wist je dat je bij Teambuilding&Fun super leuke activiteiten kunt doen voor € 15,00 p.p.?
  Heb je al eens gekeken bij andere bedrijven? Dan ben je er al snel achter dat het op andere plekken vaak veel prijziger is.

 • Gunstige ligging

  Onze locatie is centraal gelegen. Midden in het centrum van Kelpen-Oler. En tóch in het buitengebied. Kelpen-Oler ligt dichtbij de A2, tussen Eindhoven en Maastricht. Vanuit Weert of Roermond is het maar een kwartiertje rijden.
  Helemáál handig is het tegenover gelegen Grandcafé Bie de Tied! Daar kunnen jullie na de activiteit nog lekker naborrelen, dineren of wat dacht je van een heerlijk verzorgde lunch vooraf?!

 • Eten en drinken

  Aan de overkant van de weg ligt Grandcafé Bie de Tied waar jullie terecht kunnen voor een bbq, buffet, lunch of een lekker koud pilsje natuurlijk.
  Zijn jullie bijna door jullie budget heen maar willen jullie wél wat eten? Vraag dan naar de mogelijkheden van Friture het Trefpunt. “Carla van de friettent’ bakt graag een lekker oerfrietje en een heerlijke snack voor jullie.

 • op jullie locatie

  Als jullie zelf over een prachtige locatie beschikken of als jullie aan een bepaalde locatie gebonden zijn, geen probleem. Dan kom ik gewoon naar jullie toe! Bij elke activiteit staat aangegeven of het mogelijk is om op locatie te komen. Ik hoor het graag van jullie.

Hoe hebben anderen Teambuilding&fun ervaren:

Funspellen;
"Wij waren op zoek naar een leuke invulling van onze teamdag met een diverse groep collega’s.
Omdat wij Sandra, Teambuilding&Fun, al kende vanuit het verleden, dachten we meteen aan haar. Het eerste contact met Sandra was zeer prettig en ze was enthousiast om een mooie offerte voor ons te gaan maken. Sandra luisterde goed naar onze wensen en doelgroep en wist dit te vertalen naar haar aanbod van activiteiten. De offerte was vervolgens zeer duidelijk en positief. Een geheel verzorgde dag vol activiteiten binnen ons budget. De teamdag zelf was zeer geslaagd! We hebben eerst onze lachspieren kunnen gebruiken bij de fun-spelen. Het was zeer leuk en uitdagend om allerlei opdrachten uit te voeren in diverse samenstellingen van de groep. Daarna hebben we genoten van een heerlijke en goed verzorgde lunch bij ‘Grandcafé Bie de Tied’. Vervolgens mochten we een moord op gaan lossen van de Bende van Kelpen tijdens het C.S.I. Spel. Ook dit was weer een geslaagde activiteit! De dag mochten we afsluiten met een heerlijk frietje ‘met’ en snacks van ‘friture ’t Trefpunt’ Zoals eerder al benoemd, de activiteiten, het eten en drinken waren super goed georganiseerd! Wij hebben allemaal met volle teugen genoten van deze teamdag! Lilian en Else namens het team RCT Politie Limburg.”